Az-jenata.bg: Коя е най-добрата лазерна епилация в света

Updated: Sep 24, 2020


Колко пъти сте ходили на лазерна епилация? Може би някои от вас са останали разочаровани от процедурата, ефекта? Именно за вас и всички недоволни пациенти от конвенционалните лазери за епилация, изследователски екип създаде един абсолютно нов апарат – Duetto MT Evo – революционна система, която надминава функционално всички останали апарати. Първата технология, която комбинира в едно два истински лазерни източника в перфектна синергия – Александрит и ND: YAG.


Специално проектирана да осигури безопасни и дълготрайни резултати за всички типове кожа, новата технология е вече достъпна за всички пациенти на клиника Jewel Skin. Този апарат е конструиран през 2016 г. от изследователски екипи с познания в квантовите процеси и медицината.


Иновацията на еволюционната технология е в лазерното хомогенизиране на две лъчения със свръхвисока за епилацията пикова мощност.


„Технологията ни позволява да избираме едновременно лъченията (различни дължини на вълната) и на двата лазера в прецизирани пропорции в зависимост от типа на кожата и пигментацията на космите на пациента.“– казва специалистът от клиниката Стефка Сиракова, на чиито грижи се доверихме и се убедихме в действието на лазера.

Много дами, които избират да си направят лазерна епилация се вълнуват от това какви косъмчета се повлияват от процедурата и дали кожа с тен може да се обработва.


Докато стандартните диодни лазери не могат да повлияят руси, червени и тънки кафяви косми, Duetto ги елиминира с нежно докосване. Най-хубавото е, че не е нужно да чакате месеци за избледняване на тена. Кожата може да се третира две седмици след море и солариум. Светлината се поглъща от кръвоносните съдове, затова повлиява дори най-тъмната кожа.


Лъчението на Nd: YAG лазера е единственото, което повлиява русите и бели косми. Допълващият ефект от него е блокиране на кръвоснабдяването на космения фоликул.


Друг важен въпрос, който вълнува всяка дама е дали лазерната епилация боли и доколко е дискомфортът, както и каква е ефикасността ѝ.


Еволюционният лазер работи с половината от стандартната доза енергия, използвана от другите лазерни системи за епилация. Това гарантира максимална безопасност и липса на болка по време на процедурата, което е преимущество при силно окосмени пациенти и при хора с тъмни кожи или с тен.


„Вградените в Dueto Александритен и Nd:YAG лазери работят с изключително висока пикова мощност. Предимство на технологията е възможността да генерира до десет импулса в секунда. В комбинация с огромната енергия превръща лазера в един от най-бързите в класа си. Високата честота заедно със сапфиреното контактно охлаждане, което неутрализира подаваната топлина, прави процедурата безболезнена и безопасна спрямо тена благодарение на SHR (super hair removal) режим на модула.“– разяснява предимствата Стефка Сиракова и добавя, че уникалната ефективност на лазера е подкрепена и доказана от клинични изследвания.

Броят на процедурите зависи от гъстотата на окосмяването, вида на третираното място, индивидуалния цикъл на растеж на косъма и хормоналния фон на пациента.


Не на последно място Александритния и Nd:YAG лазери са ефективни както комбинирано за епилация, така и поотделно за подмладяване, премахване на пигментации, фотоподмладяване, третиране на съдови проблеми, гъбички по ноктите, карбонов пилинг и други. Крайният резултат е красива, здрава и гладка кожа. Защото всяка жена го заслужава!


ПОЛУЧАВАЙ НОВИНИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОМОЦИИ

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ

Jewel Skin
Естетичен Център

адрес: гр. София 1007, бул. “Арсеналски” 125

тел: 02 / 865 32 93
моб: 0884 07 07 48

ел поща: info@jewelskin.bg

Работно време

 

Понеделник-Петък: 09:00 - 20:00

Събота: 09:00 - 17:00

Неделя: Почивен ден

БЪРЗИ ВРЪЗКИ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 by Jewel Skin Aesthetic Centre. Webdesign by SiSolutions - Born to Deliver