Silk Peel Dermalinfusion

Цялостно почистване и поддръжка на кожата

Подходяща възраст

18-60+

Времетраене

30 мин

Брой необходими процедури

6-8

Тип Процедура

апаратна

 • От есента на 2018, на българския пазар е достъпна дерматологичната процедура за цялостно почистване и поддръжка на кожата, Envy Dermalinfusion. Патентованата, неинвазивна, 3-в-1, технология използва 7 различни по вид накрайника и 4 серума, за да предложи индивидуални решения, спрямо нуждите на лицето и тялото.

 • Envy Dermalinfusion e единственият апарат в света, с който процесите на ексфолиране, екстракция и вливане на серум се случват едновременно. По този начин ценни съставки достигат до дълбочинния слой на епидермиса, а почистените пори са надеждно защитени от въведените серуми. Технологията третира акнеична кожа и розацея, хиперпигментация, дехидратация, загуба на блясък, повърхностни бръчки и фини линии.

 • Създател на Dermalinfusion е младата американска компания Envy Medial. Основана през 2002 година от експерти натрупали своя опит в световни лидери като L’Oreal, Obagi и Unilever, само за 16 години компанията се превръща във водещ производител, създател и собственик на 3 ключови патента:

 • SilkPeel – технология, комбинираща в себе си диамантено дермоабразио, вакуумна екстракция на замърсявания и въвеждане на серуми до дълбочинния слой на епидермиса посредством пневматично налягане. Уникалността й се крие във факта, че 3 процеса се случват едновременно, за да се максимизира тяхната полза.

 • Lumixyl – нетоксичен синтетичен пептид (декапептид-12), разработен в партньорство със Стантфордския университет. До момента, той е обявен за най-ефективното вещество, което безопасно третира хиперпигментацията, без да причинява раздразнение на кожата.

 • ClarityMD – двустепенна система с BioNutrient комплекс, съдържаща силицилова киселина, бакухиол и лайка, която успешно се бори с появата на акне. Контролира бактериалната инфекция, повишеното производство на себум и запушването на порите.

ПРЕДИМСТВА НА DERMALINFUSION

Силата на Envy Dermalinflusion е в патентованата технология, която позволява прецизно ексфолиране, екстракция на замърсяванията и въвеждане на серумите в дълбочина, с едно единствено движение. Апликаторът е конструиран с пневматичната камера, която създава вакуум при контакт с кожата, чийто интензитет може да се регулира. Набразденият връх на накрайниците е с диамантено покритие, за равномерно и прецизно ексфолиране. Пневматичното налягане инфузира дълбоко в епидермиса богати на съставки серуми. Технологията предлага процедури както за лице, така и за всички части на тялото, за цялостна, висококачествена поддръжка, с патентовани дерматологични продукти.

СЕРУМИ С БЕЗЦЕННИ СЪСТАВКИ

Envy Dermalinfusion използва 4 различни по вид серумa, съдържащи безценни за кожата съставки:

 • ULTRA HYDRATING – Съдържа натриев хиалуронат, който абсорбира повече вода спрямо нискомолекулната хиалуронова киселина, AcquaCell технология с екстракт от пъпеш и ябълка, и алантоин. Благодарение своята формула, серумът хидратира в дълбочина, изглажда фините линии, стимулира производството на колаген, уплътнява кожата и увеличава естествената й защитна бариера.

 • SKIN BRIGHTENING – С основна съставка Lumixyl – декапептид-12. Той потиска ензима тирозиназа, а от там и излишното производство на меланин („отговорник“ за хиперпигментацията). Освен патентованата съставка, формулата на серума съдържа екстракт от женско биле и етил аскорбинова киселина (стабилен дериват на витамин C). В следствие на успешната комбинация, хиперпигментацията е минимизирана, тенът е изравнен, а цялостният вид на кожата видимо по-блестящ.

 • VITAMIN C – Съдържа 5% натриев аскорбил фосфат (естествен дериват на витамин C), витамин E и екстракт от средиземноморско грозде. Предпазва кожата от свободните радикали, подпомага защитните й функции спрямо ултравиолетовите лъчи и освежава цялостния й вид.

 • PORE CLARIFYING – Съдържа 0.2% силицилова киселина в комбинация с бакухиол (основни съставки на ClarityMD) и масло от риган. Притежава силно антимикробно действие, отпушва порите, контролира бактериалната инфекция причиняваща акне и предотвратява зачервяванията.

 

ПРОЦЕДУРА ЗА ВСЯКА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО

 

Апликаторът за тяло дава възможност за третиране на хиперпигментацията, активното акне и дехидратацията в областта на шията, деколтето и гърба. Спомага за заличаването на стрии появили се по гърдите, коремната област и бедрата. Ексфолира и хидратира в дълбочина загрубялата кожа на ръцете, коленете, лактите и стъпалата.

Микродермабразио
Reveal Imager
SYNERON-VELA SHAPE
SYNERON-eMax
Mezotix
Покажи всички

ПОЛУЧАВАЙ НОВИНИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОМОЦИИ

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ

Jewel Skin
Естетичен Център

адрес: гр. София 1007, бул. “Арсеналски” 125

тел: 02 / 865 32 93
моб: 0884 07 07 48

ел поща: info@jewelskin.bg

Работно време

 

Понеделник-Петък: 09:00 - 20:00

Събота: 09:00 - 17:00

Неделя: Почивен ден

БЪРЗИ ВРЪЗКИ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon
 • White YouTube Icon

© 2020 by Jewel Skin Aesthetic Centre. Webdesign by SiSolutions - Born to Deliver