top of page

ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР JEWEL SKIN

За нас

Здравейте!

Аз съм Радост Иванова и през 2008-ма година създадох Jewel Skin Aesthetic Centre.

Вложих в проекта цялата си любов и енергия, вдъхновена от желанието да нося радост и самочувствие на хората, които идват в клиниката. От тогава насам извървях дълъг път. Започнах със скромен екип и апаратура, но в следващите години продължих да развивам клиниката. Инвестирах в качествени специалисти, обучения на персонала и последно поколение апарати, които работят с технологии от най-висок клас.

 

Днес разполагам с най-ценния капитал - невероятен екип от опитни дерматолози, козметици, кинезитерапевти и масажисти, които работят упорито и не спират да се усъвършенстват, за да са в крак със световните тенденции в дерматологичните процедури и да предлагаме на клиентите си компетентна и качествена грижа.

 

Най-голямата награда за нас са усмивките на хората, които идват в Jewel Skin. А желанието ми да помагам продължава да ме вдъхновява. Затова можете да ме намерите в клиниката всеки ден. 

        Ваша Радост

мезотерапия, филър за устни, ботокс, лазерна епилация, лазерно подмладяване, козметични процедури, дерматолог софия, естетична клиника, естетични процедури

radost-ivanova.jpg
jewel skin reverted logo website.png

Компетентна и качествена грижа за Вашето здраве и красота 

Jewel Skin: внимание и индивидуално отношение към клиента от 2008-ма година насам!

Jewel Skin Aesthetic Centre е един от първите специализирани частни центрове по естетична дерматология в България.

Мисията ни е да предоставим компетентна и качествена грижа за здравето и красотата на всеки пациент, според неговите индивидуални изисквания и нужди.

При нас работят висококвалифицирани специалисти в медицината и козметологията – дерматолози, кинезитерапевти, козметици, масажисти. Дългогодишната им практика в естетичната грижа гарантира ефективността, качеството и безопасността на процедурите, които извършват.

Тук ви предлагаме и разнообразни процедури за лице и тяло с последно поколение високотехнологична апаратура. Центърът разполага с единствения по рода си апарат за диагностика на кожата, който дава възможност за анализ на повърхностни пигментации, кръновоносни съдове, дълбочина на порите, структура на колагена и степен на хидратация.

На ваше разположение е и новата звезда в лазерната епилация от най-висок клас – Duetto MT EVO – система, която превъзхожда функционално всички останали апарати. Това е първата технология, която комбинира два лазерни източника в едно и осигурява безопасни и дълготрайни резултати за всички типове кожа, включително с тен. Апаратът се адаптира според индивидуалните нужди на всеки пациент (в замисимост от типа на кожата и пигментацията на космите) и въздейства, както на по-светлите и фини косъмчета, така и на дълбоките фоликули.

    

В Jewel Skin Aesthetic Centre прилагаме съвременни методи и технологии за подмладяване на лице и тяло. Апаратите EMax и Vela Shape, на световния лидер в медицинската апаратура Syneron, работят с технологията Elos. С EMax се извършват процедури против бръчки, лазерна епилация, лечение на акне и разширени вени. Vela Shape е доказала ефикасността си при премахване на целулит и намаляване на обиколките на различни части на тялото.

Ние работим и с медицинските апарати ICOONE и TRIACTIVE +. Първият има изключителни възможности за премахването на несъвършенства в областта на тялото и лицето, като използва мулти микро алвеоларна стимулация. TRIACTIVE + комбинира лазер, ултразвук, радиочестота, лек вакуумен масаж и охлаждане и въздейства върху локални натрупвания на мазнини, отпусната кожа и лимфен застой.

bottom of page