top of page

Лазерна епилация

Първата технология, която комбинира в едно два истински лазерни източника в перфектна синергия – Александрит и ND: YAG. Специално проектирана да осигури безопасни и дълготрайни резултати за всички типове кожа, новата технология е вече достъпна за всички пациенти на клиника Jewel Skin.

  • Двойно по-добра ефективност от всички лазерни системи, използващи един лазерен лъч

  • По-голяма повърхност за работа и бързина

  • Изключителен комфорт за пациента и без риск за увреждане на кожата 

  • Трайно премахване на всички видове косми с по-малко процедури

Всеки Понеделник и Петък 50% отстъпка на всички цени!

Отстъпките не важат за еднократно посещение на зона цяло тяло.

Duetto Mt Evo - най-добрата лазерна епилация в света 

Duetto MT Evo – система, която надминава функционално всички останали апарати. Първата технология, която комбинира в едно два истински лазерни източника в перфектна синергия – Александрит и ND: YAG. Специално проектирана да осигури безопасни и дълготрайни резултати за всички типове кожа, новата технология е вече достъпна за всички пациенти на клиника Jewel Skin.

 

Иновацията на еволюционната технология е вътре-лазерното хомогенизиране на две лъчения със свръх висока за епилацията пикова мощност. Александритен лазер (755 nm) се миксира с лъчение от Nd:YAG лазер (1064 nm). Тези две доказали се в обезкосмяването лъчения работят в абсолютен синхрон (дует – от където идва и името на апарата) за постигане на фантастичен ефект.

“Александритната съставка, благодарение на високите характеристики на абсорбция на меланин, въздейства в по-повърхностните зони и на по-светлите, фини и тънки косми. Докато Nd:YAG-овото лъчение има потенциала да унищожава по-дълбоко разположените фоликули. Nd: YAG е златен стандарт лазер за безопасна употреба върху кожа тип VI. По-ниската абсорбция на меланин при тази дължина на вълната го прави идеален за третиране и на най-тъмна кожа, тип IV до VI.”

 

Стандартните диодни лазери не могат да повлияят руси, червени и тънки кафяви косми. А Duetto ги елиминира с нежно докосване. И не е нужно да чакате месеци, за избледняване на тена. Кожата може да се третира две седмици след море и солариум.

 

Светлината се поглъща от кръвоносните съдове, затова повлиява дори най-тъмната кожа. Лъчението на Nd: YAG лазера е единственото, което повлиява русите и бели косми. Допълващият ефект от него е блокиране на кръвоснабдяването на космения фоликул.

Двоен комфорт без риск от изгаряне и пигментация

Duetto TM Evo работи с половината от стандартната доза енергия, използвана от другите лазерни системи за епилация. Това гарантира максимална безопасност и липса на болка по време на процедурата, което е преимущество при силно окосмени пациенти и при хора с тъмни кожи или с тен.

Броят на процедурите зависи от гъстотата на окосмяването, вида на третираното място, индивидуалния цикъл на растеж на косъма и хормоналния фон на пациента.

 

Освен в миксиран режим, операторът може да използва Александритния и Nd:YAG лазери както комбинирано за епилация, така и по отделно за подмладяване, премахване на пигментации, фотоподмладяване, третиране на съдови проблеми, гъбички по ноктите, карбонов пилинг и други. И всичко това само с един накрайник.

 

“Технологията има революционен протокол за премахване на съдови лезии от всякакъв тип. В случая се залага на интересна технология. Ако се третира с само Nd:YAG, за да се постигне резултат, е нужна висока енергия. Когато проблемните зони се облъчат с по-ниска енергия от Александритното лъчение хемоглобинът се превръща в метахемоглобин. С два пъти по-малко енергия се постига по-добър резултат. Особено в зоните на лицето.” 

Каква е разликата и предимството на Duetto Evo от другите лазери на пазара?

“Диодните лазери основно залагат на лъчение в интервала: 800 – 810 nm при изключително ниска пикова мощност. Като тези дължини на вълните не са най-оптималните за епилация в космено-абсорбционен аспект. И докато при Duetto двете лазерни лъчения са с вътре-лазерно хомогенизиране на фотоните, то при диодните лазери на практика миксиране на лъченията не се случва.”

 

Диодните лазери са непрекъснат вид лазери в сравнение с александритния и Nd:YAG, които са импулсни. Импулсните лазери са тези които концентрират цялата лазерна мощност в този конкретен импулс (мили секунди), докато при непрекъснатия светлината се разпръсква в десетки милисекунди, което води до намаляване на епилационния ефект. Ниската мощност и тесният диапазон от настройки прави възможностите на диодните лазери в лазерната епилация доста ограничени. Резултатите са незадоволителни и особено неефективни при тънки и фини косми. А броят на необходимите процедури за пълен курс на обезкосмяване са двойно повече в сравнение с другите два лазера.

 

Процедурата е гарантирано по-безболезнена, като са необходими 3-4 процедури.

  • Двойно по-добра ефективност от всички лазерни системи, използващи един лазерен лъч

  • По-голяма повърхност за работа и бързина

  • Изключителен комфорт за пациента и без риск за увреждане на кожата

  • Трайно премахване на всички видове косми с по-малко процедури

Освен така ценния за лазерната епилация миксиран режим, Дуето може да ползва александритния и Nd:YAG лазери по отделно в познатите им приложения като: премахване на пигментации, фотоподмладяване, третиране на съдови проблеми, гъбички по ноктите, карбонов пилинг и др.

What is Laser
Duetto MT EVO
Double comfort
Advantages
Marble Surface

Jewel SKIN

Един от първите естетични центрове в страната

Думата LASER произлиза от съкращението на Light Amplification of Stimulated Emission of Radiation, което в превод означава Усилване на светлината чрез стимулирано излъчване на радиация. В лазерните технолотии светлинните лъчи са изкуствено генерирани, контролирани и използвани за проникване в човешката тъкан, за да се коригират редица медицински и козметични проблеми.

 

Заповядайте при нас за професионална естетична консултация, за да Ви изготвим препоръки и програма от процедури лично за Вас. Предоставяме богат избор от лазерни процедури и лазерна епилация, които ще спомогнат отново да изглеждате блестящо.

bottom of page