top of page
Image-empty-state.png

TriActive+

Триактив+ - лазер, ултразвук и радиовълни

Подходяща възраст

18-60+

Времетраене

30 мин

Брой необходими процедури

6-8

Тип Процедура

апаратна

Целулитът се смята за „много спектърно заболяване“, включващо генетични, структурни, хормонални, съдови нарушения, често подсилени от съпътстващи фактори като лошо хранене, общ недостиг на витамини и олигоминерали, пушене, консумация на алкохол, недостатъчна физическа активност, стрес, носене на впити дрехи и обувки на високи токчета, чревни нарушения, чернодробни заболявания и лоша стойка. Всичко това изисква адекватна и комплексна намеса за едновременно третиране на многообразието от рискови фактори.

 

Система Триактив+

Триактив+ е платформа, която използва три различни накрайника (с лазер, ултразвук и радиовълни), създадена за лечението на целулит, локализирани мастни натрупвания и отпускания на кожата във всички области на тялото.

 

Лазерен накрайник за тяло

  • Чрез комбиниране в една единствена система на три различни действия, които работят в синхрон, лазерният накрайник предоставя инструментално и методично лечение на целулита като цели възстановяване на нормалната хомеостаза на кожата:

  • Дълбоката лазерна стимулация активира артериалната, венозната и лимфната микроциркулация и също така има благоприятен ефект върху фибробластната активност.

  • Локализираната охлаждаща система работи заедно с лазер като благоприятства ефектът на намаляване на обема и реабсорбцията на едема.

  • Чрез използването на ритмични аспирации, дермалният масаж стимулира тъканите и възстановяването на нормалното съотношение на колаген-еластин в кожата. Също така действа благоприятно върху венозно-лимфните структури, което си проличава от резултатите на дрениращия ефект, процесът е в пълно съгласие с физиологията и на двете системи.

Ултразвук

Ултразвукът представлява механични звукови вълни, произведени от специални накрайници. При преминаването им през кожата те предизвикват вибрации при адипоцитите и по този начин упражняват механичен масаж. Специалните звукови вълни произведени от платформата Триактив+ действат избирателно върху целулита и локализираните мастни натрупвания като упражняват специфичен масаж на тъканите. Това предизвиква разкъсване на фибрите, заобикалящи адипоцитите, чрез което се нормализира еластичността и намалява натиска върху кръвоносните съдове както и се подпомага дренирането на едема.

 

Радиочестотен накрайник

 

  • Двата Триактив+ радиочестотни накрайника използват мултиполярна технология за лечение на целулита и отпускането на кожата. Използват електрически ток със специфични параметри и са съвсем безвредни за тялото- 1 MHz при Мултипод накрайника и 500 kHz при накрайника за тяло- това предизвиква процес на молекулярна осцилация на адипоцитите чрез локално увеличаване на температурата.

  • С Мултипод накрайника потокът от радиовълни преминава през специални електроди като образува област с еднакво, постоянно нагряване. Системата разполага и с устройство, което осигурява правилен контакт между кожата и накрайника преди доставянето на енергията. Предотвратява се усещането за „парене“, породено от електрическия ток.

  • От друга страна накрайникът за тяло използва биполярна технология с всмукване, което предизвиква нагряване само на кожните гънки с дълбоко и локализирано действие върху дермата и хиподермата и същевременно ограничава всякакво разпространение на електрически ток. Продължителното охлаждане, упражнено върху накрайника, му дава възможност да защити по- повърхностните слоеве на кожата.

  • Радиочестотата стимулира контракции на колагеновите фибри и активира микро циркулацията. Специалната гимнастика на тъканите, предизвикана от операторът чрез устройството, нормализира тонуса на кожата и дренира излишните течности.

bottom of page