ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО

С лазер, ултразвук и радиовълни срещу целулита

Целулитът се смята за „много спектърно заболяване“, включващо генетични, структурни, хормонални, съдови нарушения, често подсилени от съпътстващи фактори като лошо хранене, общ недостиг на витамини и олигоминерали, пушене, консумация на алкохол, недостатъчна физическа активност, стрес, носене на впити дрехи и обувки на високи токчета, чревни нарушения, чернодробни заболявания и лоша стойка.


Всичко това изисква адекватна и комплексна намеса за едновременно третиране на многообразието от рискови фактори.


Система Триактив+

Триактив+ е платформа, която използва три различни накрайника (с лазер, ултразвук и радиовълни), създадена за лечението на целулит, локализирани мастни натрупвания и отпускания на кожата във всички области на тялото.

Лазерен накрайник за тяло

Чрез комбиниране в една единствена система на три различни действия, които работят в синхрон, лазерният накрайник предоставя инструментално и методично лечение на целулита като цели възстановяване на нормалната хомеостаза на кожата:

  • Дълбоката лазерна стимулация активира артериалната, венозната и лимфната микроциркулация и също така има благоприятен ефект върху фибробластната активност

  • Локализираната охлаждаща система работи заедно с лазер като благоприятства ефектът на намаляване на обема и реабсорбцията на едема.

  • Чрез използването на ритмични аспирации, дермалният масаж стимулира тъканите и възстановяването на нормалното съотношение на колаген-еластин в кожата. Също така действа благоприятно върху венозно-лимфните структури, което си проличава от резултатите на дрениращия ефект, процесът е в пълно съгласие с физиологията и на двете системи.

Ултразвук

Ултразвукът представлява механични звукови вълни, произведени от специални накрайници. При преминаването им през кожата те предизвикват вибрации при адипоцитите и по този начин упражняват механичен масаж. Специалните звукови вълни произведени от платформата Триактив+ действат избирателно върху целулита и локализираните мастни натрупвания като упражняват специфичен масаж на тъканите. Това предизвиква разкъсване на фибрите, заобикалящи адипоцитите, чрез което се нормализира еластичността и намалява натиска върху кръвоносните съдове както и се подпомага дренирането на едема.

Радиочестотен накрайник

Двата Триактив+ радиочестотни накрайника използват мултиполярна технология за лечение на целулита и отпускането на кожата. Използват електрически ток със специфични параметри и са съвсем безвредни за тялото- 1 MHz при Мултипод накрайника и 500 kHz при накрайника за тяло- това предизвиква процес на молекулярна осцилация на адипоцитите чрез локално увеличаване на температурата.


С Мултипод накрайника потокът от радиовълни преминава през специални електроди като образува област с еднакво, постоянно нагряване. Системата разполага и с устройство, което осигурява правилен контакт между кожата и накрайника преди доставянето на енергията. Предотвратява се усещането за „парене“, породено от електрическия ток.


От друга страна накрайникът за тяло използва биполярна технология с всмукване, което предизвиква нагряване само на кожните гънки с дълбоко и локализирано действие върху дермата и хиподермата и същевременно ограничава всякакво разпространение на електрически ток. 


Продължителното охлаждане, упражнено върху накрайника, му дава възможност да защити по- повърхностните слоеве на кожата.


Радиочестотата стимулира контракции на колагеновите фибри и активира микро циркулацията. Специалната гимнастика на тъканите, предизвикана от операторът чрез устройството, нормализира тонуса на кожата и дренира излишните течности.

TRIACTIVE+ ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ

ПОЛУЧАВАЙ НОВИНИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОМОЦИИ

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ

Jewel Skin
Естетичен Център

адрес: гр. София 1007, бул. “Арсеналски” 125

тел: 02 / 865 32 93
моб: 0884 07 07 48

ел поща: info@jewelskin.bg

Работно време

 

Понеделник-Петък: 09:00 - 20:00

Събота: 09:00 - 17:00

Неделя: Почивен ден

БЪРЗИ ВРЪЗКИ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 by Jewel Skin Aesthetic Centre. Webdesign by SiSolutions - Born to Deliver