top of page

ХИМИЧНИ ПИЛИНГИ

Wildlife

Маями пийл

Маями пилинг е подходящ за нашите географски ширини. Пилингът със салицил и зелен чай е чудесно решение за всеки с фотоувредена кожа.

Маями пийл

Става дума за нов ексфолиращ гел, който ефективно отстранява мъртвите клетки и стимулира регенерацията на кожата. 


Маями пилингът намалява появата на пори и спомага за избелване и  изравняване на тена. Освен салицилова киселина и екстракт от зелен чай,  формулата му съдържа още витамин С – единствения антиоксидант, който  стимулира образуването на колаген.


Той е идеален и за подобряване вида на акнеична, мазна кожа, като в  същото време действа и против фотостареене, слънчеви изгаряния и  всякакви видове пигментни петна. „Излъсква” дори посивялата кожа на  пушачите и предотвратява омазняването.


Колкото до предимствата на процедурата те са много - не отнема време,  не е болезнена, няма зачервявания и излющвания, които могат да  предизвикат химичните пилинги. Може да се направи в обедната почивка.


За да има ефект нашите дерматолози препоръчват серия от 6-8 терапии в  отстояние от десетина дни. След пилинга лицето е като чисто ново,  защото тенът е станал равномерен, блестящ и сияен.

bottom of page