НЕОПЕРАТИВНО МОДЕЛИРАНЕ

Shades of White Stone

Представяме ви качествено нова процедура за биолифтинг на лице чрез акупунктура с колаген. Известната още като мезотерапия с биоколаген е нова стъпка в естетичната дерматология, която отскоро се прилага и у нас.

Най-новата процедура за лифтинг на лице чрез акупунктура с биоколаген


Представяме ви качествено нова процедура за биолифтинг на лице чрез  акупунктура с колаген. Известната още като мезотерапия с биоколаген е  нова стъпка в естетичната дерматология, която отскоро се прилага и у  нас.


Терапията е хит в Европа, тъй като отговаря на модерното течение за  биоревитализация и бионачин на живот. Процедурата подпомага намаляването  на видимите признаци на стареене на кожата, бори се срещу появата на  бръчки, отлично средство е срещу отпускането на лицевия контур и не на  последно място овлажнява кожата. Затова е подходяща както при млади жени  и мъже, така и при по-зрели представители на двата пола като  възстановяващо средство.


Една от почитателките на терапията е вечно младата Моника Белучи.


Процедурата трае около 30 мин. заедно с нанасянето на локално  обезболяващо средство. По време, а и след третирането няма кървене,  зачервяване и оток. Пациента може да се продължи с ежедневните си  занимания, като единствено условие е да не се излага известно време на  слънце и топлина - сауна, солариум, парна баня, спа процедури.


Брой на процедурите


За да се постигне максимален резултат е препоръчително да се направят  две процедури през първите две седмици, последвани от едно третиране  седмично до постигане на траен резултат. Целият курс е 6 терапии за лице  и 8 за тяло.


Предимства на колагеновата мезотерапия


Предимството е ниската цена, липсата на странични реакции на кожата,  продуктът се "идентифицира" като нечужд от човешкото тяло и може лесно  дасе абсорбира локално - без оток и без зачервяване. Освен това ако при  класическата мезотерапия за лице са нужни около сто убождания, които не  са особено приятни, то при въпросната терапия се правят общо 12 – в  точките на акупунктура.


Противопоказания


Няма. Може да се прилага дори при бременни, разбира се индивидуално и само по преценка на специалиста.


Подходяща възраст

От 18 до 80 години.


Съчетание с други козметични интервенции


Много добра комбинация с тази процедура е прилагането на микродермабразио, млечен пилинг, радиочестотен лифтинг и хидратации.


Като средство, поддържащо действието на други противосъстаряващи продукти ,като хиалуронова киселина или ботулинов токсин.


За тяло се комбинира с антицелулулитен ръчен масаж.

Не е подходящо съчетаването с топлинни процедури като лазери, IPL и други.

Колагенова мезотерапия за лице с биоколаген

ПОЛУЧАВАЙ НОВИНИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОМОЦИИ

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ

Jewel Skin
Естетичен Център

адрес: гр. София 1007, бул. “Арсеналски” 125

тел: 02 / 865 32 93
моб: 0884 07 07 48

ел поща: info@jewelskin.bg

Работно време

 

Понеделник-Петък: 09:00 - 20:00

Събота: 09:00 - 17:00

Неделя: Почивен ден

БЪРЗИ ВРЪЗКИ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 by Jewel Skin Aesthetic Centre. Webdesign by SiSolutions - Born to Deliver