НЕОПЕРАТИВНО МОДЕЛИРАНЕ

Shades of White Stone

Мезотерапията позволява да се навлезе дълбоко в кожата и да се третират стари и упорити пигментни петна, както и такива, с които сме се сдобили вследствие на неправилното излагане на слънце.

Първата мезотерапия за изравняване на тена! 


Мезотерапията позволява да се навлезе дълбоко в кожата и да се  третират стари и упорити пигментни петна, както и такива, с които сме се  сдобили вследствие на неправилното излагане на слънце.


Процедурата е удачна за хора с тъмен цвят на кожата страдащи от  проблемии със свръхпиментация, жени по време на менопаузата, старееща  кожа при мъже и жени (старчески петна, които се появяват по лицето,  деколтето и горната част на дланите) и пациенти с хиперпигментация в  следствие на възпалителен процес( в следствие на акне, обезкосмяване,  изгаряне, белези, болести по кожата и т.н.). Мезотерапията е подходяща  кожа на пушачи или уморена кожа.


В състава на мезотерапията влизат витамин С и Кojic acid, които са  известни като безопасни и ефективни изсветлители на кожата. Терапията  съдържа също пируватна киселина, която има свойството да стимулира  произвоството на колаген и фитинова киселина, която подтиска кожната  пигментация. Не на последно място тя включва екстракт от листа на бяла  черница, с доказани изсветляващи и антиоксидиращи свойства.


За да се постигне резултатът, а именно - сияеща и подмладена кожа без  пигментни пета е необходимо да се извършат поне 6 процедури, по една седмично. Препоръчват да се избягва излагането на слънце до 72 часа след  процедурата. След това е небходимо да се вземат мерки за слънцезащита и  нанасяне на слънцезащитен крем (SPF 50+) ежедневно, и на всеки 2 часа в  случаи на продължително излагане на слънце.

Мезотерапия за изравняване на тена

ПОЛУЧАВАЙ НОВИНИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОМОЦИИ

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ

Jewel Skin
Естетичен Център

адрес: гр. София 1007, бул. “Арсеналски” 125

тел: 02 / 865 32 93
моб: 0884 07 07 48

ел поща: info@jewelskin.bg

Работно време

 

Понеделник-Петък: 09:00 - 20:00

Събота: 09:00 - 17:00

Неделя: Почивен ден

БЪРЗИ ВРЪЗКИ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 by Jewel Skin Aesthetic Centre. Webdesign by SiSolutions - Born to Deliver