НЕОПЕРАТИВНО МОДЕЛИРАНЕ

Shades of White Stone

Първата и единствената мезотерапия, регистрирана в света, която съдържа 32 mg/ml чиста хиалуронова киселина и над 50 дермо-функционални съставки, в това число минерали, незаменими аминокиселини и витамини.

Нов вид мезотерапия с хиалуронова киселина - 32mg/ml с незабавен ефект и бързо възстановяване!


Първата и единствената мезотерапия, регистрирана в света, която  съдържа 32 mg/ml чиста хиалуронова киселина и над 50 дермо-функционални  съставки, в това число минерали, незаменими аминокиселини и витамини.

Поради високото съдържание на хиалуронова киселина, натуралният  комплекс запълва моментално бръчиците и ефектът е мигновен, само за  секунди кожата е подмладена. Този натурален комплекс за биостимулация има свойството да предпазва от окситативен стрес и ултравиолетовите  лъчи. Разработени са две формули с различна концентрация на хиалуронова  киселина.


Мезотерапия с 2 mg/ml хиалуронова киселина и антиейджинг компрекс –  подходящ за по-млади кожи и за околоочния контур, той предотвратява  първите признаци на стареене, поддържа кожата хидратирана и възвръща  естествения й блясък.


Мезотерапия с 32mg/ml хиалуронова киселина и антиейджинг комплекс е  препоръчителен за пациенти над 30 годишна възраст, като той омекотява  бръчките и мимическите линии, възвръща цвета и свежестта на кожата.


Методът за активна биостимулация е подходящ за всички видове кожи и  за всички възрасти. Нанася се с помощта на инжекция в повърхностния слой на кожата, като може да се прилага върху по-малки или по-големи зони на тялото като лице, шия, деколте, дори корем и дупе. Също така е  идеално средство, което засилва ефекта на други естетични процедури –  филъри, пилинг.


За максимален ефект е необходимо да се направят първоначално четири процедури веднъж на седмица, а след това за поддържане е достатъчно една  месечно.

Мезотерапия с хиалуронова киселина

ПОЛУЧАВАЙ НОВИНИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОМОЦИИ

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ

Jewel Skin
Естетичен Център

адрес: гр. София 1007, бул. “Арсеналски” 125

тел: 02 / 865 32 93
моб: 0884 07 07 48

ел поща: info@jewelskin.bg

Работно време

 

Понеделник-Петък: 09:00 - 20:00

Събота: 09:00 - 17:00

Неделя: Почивен ден

БЪРЗИ ВРЪЗКИ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

© 2020 by Jewel Skin Aesthetic Centre. Webdesign by SiSolutions - Born to Deliver