top of page

В помощ на борбата с целулита (Апарати и процедури)


Целулитът е проклятие за много жени. Борбата с този проблем е изключително трудна. Знае се, че целулитът няма пряка връзка с теглото на човек.


Портокаловата кожа се среща и при слаби, и при по- пълни хора.


Най- успешният подход в борбата с портокаловата кожа е спазването на трите стълба- правилно хранене, спорт и не на последно място професионални масажи и процедури.


Днес ще ви представим три апаратни процедури с доказано добър ефект срещу целулит , които Jewel Skin Clinic предлага на своите клиенти.


TRIACTIVE+ Система Триактив+


Триактив+ е платформа, която използва три различни накрайника (с лазер, ултразвук и радиовълни), създадена за лечението на целулит, локализирани мастни натрупвания и отпускания на кожата във всички области на тялото. Чрез комбиниране в една единствена система на три различни действия, които работят в синхрон.


Лазерният накрайник предоставя инструментално и методично лечение на целулита като цели възстановяване на нормалната хомеостаза на кожата.


Ултразвукът представлява механични звукови вълни, произведени от специални накрайници. При преминаването им през кожата те предизвикват вибрации при адипоцитите и по този начин упражняват механичен масаж.


Радиочестотата стимулира контракции на колагеновите фибри и активира микро циркулацията.


Специалната гимнастика на тъканите, предизвикана от операторът чрез устройството, нормализира тонуса на кожата и дренира излишните течности.


ICOONE (Айкун)


Най-новата технология за извайване на тялото. Предлага програми, които позволяват на оператора да третира несъвършенства, като целулит, локализирани мастни натрувания, отпусната кожа, както и да прави стимулиращи и релаксиращи терапии.


Благодарение на регулиращите се параметри, процедурите могат да бъдат персонализирани, според нуждите на всеки човек, оптимизирайки по този начин резултатите.


VELA SHAPE (Вела Шейп)


Vela Shape третира в дълбочина и горния слой на кожата едновеменно, като с това се постига намаляване на мастните натрупвания, обиколката и редуциране на целулита. Новото при този вид технология е революционната комбинация от радиочестота, инфрачервена светлина и вакуумен масаж.


Ваккуумът и специално конструираните масажори изглаждат кожата и улесняват безопасно и ефективно достигане на енергията от VELA SHAPE до проблемните зони.

Резулатът е увеличен метаболизъм и повишен лимфен дренаж.


Повече информация за предлаганите услуги може да получите на www.jewelskin.bg или на тел.: +359 884 07 07 48

22 views0 comments
bottom of page