top of page

Мезотерапия за уморени очи или как да се отървем от тъмните кръгове и торбичките под очите

Има много причини за появата на тъмни кръгове и торбички под очите. Могат да се дължат на стрес, умора, недоспиване, дълги часове взиране в компютъра, напредване на годините или ген. Каквато и да е причината за появата им те могат да бъдат премахнати с помощта на различни техники.

Кожата около очите е изключително нежна и фина. Затова и при грижите за тази най-деликатна област от лицето трябва да подхождаме с двойно по-голямо внимание и старание.


Въпреки че появата на бръчици и тъмни кръгове около очите обикновено е характерна за дамите в по-напреднала възраст, този проблем все по-често се наблюдава и при по-младите жени.


Дехидратация


Истината е, че недостатъчното количество течност също е една от най-честите причини за появата на тъмни кръгове под очите. Приемайте достатъчно количество течности всеки ден и избягвайте консумирането на кафе и кофеинови напитки.


Неправилното хранене


Друга причина за появата на този проблем може да е и неправилното хранене.

Решението е да започнете да се храните със здравословна и питателна храна, богата на витамини и полезни вещества.


Специалистите на Jewel Skin Clinic препоръчват на своите пациенти освен добрата хидратация, правилното хранене, подходящите околоочни кремове и маски за лице и някои по- подхранващи процедури.


Една от които е Мезотерапия за очи. Процедурата представлява специална формула против стареене на кожата около очите, с биоревитализиращ ефект.


Премахва тъмните кръгове около очите и ефект на уморени очи. Прилага се в зоните на очите без възрастово ограничение. Препоръчват се четири апликации през 7-10 дни.


Друга подходяща процедура е и кислородна терапия. Тя подхранва и хидратира околоочната зона.


Друг безиглен метод е Радиочестота- ST. Напълно безобиден начин за уплътняване на кожата под очите. Няма зачервяване и дискомфорт.


Повече информация за предлаганите услуги в Jewel Skin Clinic, може да получите на www.jewelskin.bg или на тел.: +359 884 07 07 48


bottom of page