top of page
Image-empty-state.png

ICOONE

Най-новата технология за извайване на тялото

Подходяща възраст

18-60+

Времетраене

30 мин

Брой необходими процедури

6-8

Тип Процедура

апаратна

Най-новата технология за извайване на тялото и подмладяване на лицето и деколтето - целулит, мастни натрупвания, отпусната кожа, бръчки, повехналост, отоци и много други.

ICOONE е създадена в две различни версии:

  • Бюти и Уелнес версия предназначена за тяло и лице

  • Медицинска версия със сертифицирани терапевтични програми - СЕ

 

Бюти и Уелнес версията предлага БАЗОВИ и ФОКУС програми, които позволяват на оператора да третира несъвършенства, като целулит, локализирани мастни натрувания, отпусната кожа, както и да прави стимулиращи и релаксиращи терапии.

Медицинската версия предлага програми за третиране на проблеми, като лимфоток, белези и изгаряния, констипация, схващане на мускули и мускулни травми, възпален... и много други.

 

Функционалност

 

Голямата революция представена от ICOONE е НОВИЯТ МЕТОД НА ТРЕТИРАНЕ НА КОЖАТА, стимулирайки истински, чрез фракционирано действие и така действа, по прецизен начин въху всеки милиметър на кожата,нежно в дълбочина.

Благодарение на скорошни научни изследвания върху кожата от професор М.Гимберто (M. Guimerteau), е открито, че кожата, погледната в детайли под микроскоп, представлява безкрайност от микро-вакуоли, които образуват цялостната тъкан.

ICOONE действа върху всяка микро-вакуола, като прави да съответсва на всяка микро-алвеола върху ролерите, специфична микро-вакуола на тъканта.

Това се превежда като една невероятна и ефикасна стимулация на фибробластите и на цялата метаболитна и кръвообръщателна система.

Благодарение на регулиращите се параметри, процедурите могат да бъдат персонализирани, според нуждите на всеки човек, оптимизирайки по този начин резултатите.

bottom of page