top of page

Бръчки „Пачи крак“ - Как да се избавим от тях



Да спрем процеса на остаряване на практика е невъзможно, но да предотвратим появата на „пачи крак“ е напълно по силите ни.


И тук важи правилото, че най- ефикасното лечение е профилактиката.



С напредването на възрастта субстанциите, които поддържат кожата ни гладка намаляват. Това включва колагена, еластина и хиалуроновата киселина.


Една от причините за появата на бръчките „пачи крак“, е че кожата около очите е много тънка и деликатна.


Употребата на някои кремове може да намали появата им, но този метод отнема време и не е достатъчен при наличието на вече образувани бръчки.


Специалистите на Jewel Skin Clinic предлагат няколко решения на този проблем.


Най- добрият начин за изглаждане на този вид бръчки са инжекциите с бутолинов токсин. Адекватните дози омекотяват линиите и придават естествен вид.


В редки случаи, като съпътстваща терапия на бутолиновия токсин биха могли да се използват и хиалуронови пълнители- филъри с малка плътност.


Мезотерапия за очи


Тази процедура ще удължи действието на ботокса и/или филъра и ще хидратира нежната кожа в тази зона. Подобрява околоочния контур, запълва повърхностни бръчки.



ST- Радиочестотен лифтинг


Уникална неинвазивна процедура за подмладяване. Използва се апарат с биполярна радиочестота за стягане чрез загряване на колагена под повърхността на кожата.



Повече информация може да получите на www.jewelskin.bg или на тел.: +359 884 07 07 48


77 views0 comments
bottom of page