top of page

Втора стъпка към посрещането на зимата - Хидратация и подхранване


След като ви представихме някои от най-ефикасните пилинг процедури, ред е на хидратацията и подхранването на кожата на лицето.


Днес ще ви запознаем с няколко терапии предлагани в Jewel Skin Clinic, които биха задоволили и най- взискателните пациенти.


Natura bisse - Еssential shock


С невероятен ефект на лифтинг и изравняване на тена, тази иновативна терапия подобрява плътността на кожата и минимизира бръчките и фините линии, като същевременно запазва оптималната влажност. Включва също така и активния масаж за контуриране на лицето, който визуално оформя и подчертава контурите на лицето ви.


Терапията от ново поколение ще ви даде по-стегната, по-оформена, плътна и гладка кожа, която изглежда и се усеща напълно съживена и по-способна да се защитава срещу последиците от времето.


Мануална терапия Драконова кръв


Драконовата кръв е извлечена от дървото Dracaena cinnabari. Произхожда от архипелага Сокотра в Индийския океан и името му произлиза от червения сок, който изпуска.


Когато се прилага, създава подобен на втора кожа филм, който защитава кожата от свободните радикали и стимулира регенерацията на клетките.


Терапията има противовъзпалителни свойства, успокоява кожата и намалява зачервяванията, има итензивен лифтинг и стягащ ефект:


кожата изглежда повдигната,

стегната и свежа,

линиите и бръчиците намаляват,

подобрява еластичността и

насърчава синтеза на колаген.


Възстановява уморената и стресирана кожа и има регенериращо действие.


Добро решение е при възпаления и зачервявания на кожата. Идеална е за пациенти със стресирана или чувствителна кожа.



Кислородна безиглена мезотерапия


Тази терапия е революционен метод за допълнително насищане на кожата с кислород. В основата и стои 98% чист кислород, който се подава под хипербарно налягне и е способен да прониква в дълбоките слоеве на кожата . Към него са добавени коктейл от хиалуронова киселина и витаминен комплекс.


Ефекта е хидратация, свежест и блясък. Кожата става по-гладка, хидратирана и с повишен тонус.


Процедурата може да се прилага на цялото лице, на околоочен контур (включително на горен и долен клепач),на устни, шия и деколте.


Подходяща е за всяка възраст. Няма сезонност-може да се прилага целогодишно.


Ефекта от процедурата се забелязва веднага, а резултатът след 6 процедури е дълготраен.



Повече информация за предлаганите услуги може да получите на www.jewelskin.bg или на тел.: +359 884 07 07 48


3 views0 comments
bottom of page