top of page

Зейнеб издава своите тайни



Зейнеб Маджурова е една от малкото участници в Big Brother, която успя да направи успешна телевизионна кариера. Вече 10 години тя е добре разпознаваемо лице в публичното пространство. Заради работата си в предаването “На кафе”, където води рубриката “Мисия красота”, тя често е ставала обект да спекулации относно външния си вид. Подлагала ли се е на някакви пластични опрации, какви естетични процедури прави, как е отслабнала, кой е нейният дерматолог...


Чаровната тв водеща не се притеснява да сподели каква е истината за прекрасния й външен вид. Зейнеб е категорична, че не е прибягвала до хирургическа намеса и че е привърженик на естествената промяна. “Напълно се доверявам на своя дерматолог д-р Сияна Живкова от Jewel skin clinic, с която работя по индивидуална програма. И двете сме на едно мнение, че чертите на лицето не бива да се променят и затова залагаме на терапии и продукти, които ще запазят младостта по-дълго време и нямат ефекта на бумеранг след тяхното прилагане.”


Зейнеб споделя, че грижата за лицето й започва с почистване и хидратация. От както преди четири години терапията на Мадона, позната още като Intraceuticals, доби популярност и у нас, телевизионната водеща не може без нея. Благодарение на холивудската разкрасителна процедура, която се е превърнала в ежедневна грижа и на звезди като Ева Лонгория и Наоми Кембъл, Зейнеб освежава лицето си и го подготвя за макиажа преди ефир. Терапията представлява мощен антиоксидант – интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95% чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс.


“Заради мимическите бръчици, които имам около очите, защото непрекъснато се усмихвам или гримаснича, д-р Сияна Живкова реши да ги релаксира по нов начин без ботокс. Лицето ми изглежда спокойно и без напрежение.” – разказва водещата. Ефектът на ботулиновия токсин продължава от 4 до 6 месеца, след което бръчките се появяват отново. Добрата новина е, че учените са открили субстанции, които имитират действието на ботулиновия токсин. Става въпрос за три олигопептида, които имат способността да понижават освобождаването на ацетилхолин. Именно ацетилхолинът е този, който кара мускулите да се съкращават и е отговорен за мимическите бръчки. Ето защо тези олигопептиди могат да постигнат действието на ботулиновия токсин. Процедурата дава възможност за лека релаксация на мимическите бръчки на челото, зоната между веждите и пачия крак, без блокиране на изражението. Това се постига чрез инжектиране на пептидите в кожата в определени точки. Същите пептиди са вложени и в нови кремове за лице. Комплексът трябва да бъде инжектиран неколкократно в рамките на един месец, за да се постигне задоволителен релакс.


Освен за кожата на лицето, Зейнеб полага грижи и за тялото си.


“Не съм била никога спортна натура, но през последните три години тренирам активно. Освен на фитнес три-четири път седмично, имам и нова страст – тениса. По него ме запали моят приятел, но окончателно се предадох след като изгледах на живо Григор Димитров на Уимбълдън, аплодиран от кралското семейство, Дейвид и Виктория Бекъм. И преди съм правила експерименти – гмуркала съм се, пробвала съм кангу-джъмб, спининг, кик-бокс, но с тениса усещането е друго.” – разказва Зейнеб.


Телевизионната водеща споделя, че не се мери на кантар, а разбира че е във форма, когато облече бански костюм.


“От известно време ползвам и едно ново изобретение –  авангардната машина Icoone, благодарение на което бързо влизам във форма. Тъй като съм скептик по природа, не очаквах някаква машина да ми гарантира мечтаните резултати без усилие. Оказа се обаче, че този медицински апарат има изключителни възможности за премахването на различни несъвършенства по тялото.”


Зейнеб казва, че грижите за външния вид са задължителни, че те са инвестиция в бъдещето, но за да бъде една жена истински красива, най-важното е да е обичана и удовлетворена.








7 views0 comments
bottom of page